IZJAVE ZADOVOLJNIH KUPCEV


KARMEN IN SARA ZUKIČ

KARMEN so že nekaj let pestile težave z išiasom. Dela v trgovini, zato je veliko na nogah. S terapijo Elixor se je srečala, ko je iskala različne oblike pomoči in fizioterapijo, na katero je bila naročena čez šest mesecev. Z uporabo terapije so bolečine popustile, išijas se je pozdravil, zato ne potrebuje tablet proti bolečinam, ki jih je pred samo terapijo redno jemala.

Terapijo Elixor uporablja tudi njena hči SARA, dijakinja športne gimnazije, ki trenira plavanje. Sara pravi, da se s pomočjo terapije telo hitreje spočije in je kljub napornim treningom pripravljena na učenje.

karmen-in-sara-zukic_t

ANICA IN JOŽE POLJANEC

anica-in-joze-poljanec_t

Gospa ANICA je imela hude napade migrene. Jemala je zelo močna zdravila in kadar ta niso več pomagala, je morala v bolnišnico. Odkar uporablja terapijo Elixor, so glavoboli samo občasni in v lažji obliki. Tablet za migreno ne jemlje več.

Gospod JOŽE je imel od delovne nesreče z električnim tokom težave z gibljivostjo sklepov na rokah. Odkar uporablja terapijo Elixor, so sklepi veliko bolj gibljivi in manj boleči. Z redno uporabo terapije je dosegel tudi znižanje krvnega tlaka. Sam pravi, da so uspehi odlični.

ZDENKA IN BORIS BOROŠ

Gospa ZDENKA dela v bolnišnici in je pulzno-magnetno terapijo poznala. Ker je njeno delo fizično naporno, je imela bolečine v sklepih in pogoste glavobole. Z redno uporabno terapije so bolečine v sklepih izginile in tudi težav z glavobolom nima več.

Gospod BORIS je ob nakupu terapije trpel za hudimi bolečinami išiasa. Za vsakodnevna opravila je potreboval pomoč. Po štirinajstdnevni redni uporabi terapije so bolečine izginile.

zdenka-in-boris-boros_t

SILVA PIKL

silva-pikl_t
Pri svojem delu redno uporablja računalnik. Posledica je bila taka neznosna bolečina v desni rami, da roke ni mogla več dvigniti. Ko je uporabljala računalniško miško, si jo je morala podpreti z blazino. Z redno uporabo terapije Elixor je bolečine v celoti odpravila in roka je normalno gibljiva.  Gospa je imela tudi težave s sinusi. Odkar uporablja terapijo Elixor, se ji ob prehladih in nahodih več ne pojavljajo vnetja sinusov in tudi čas prehlada je krajši. Povedala je tudi, da se ji je herpes, ki se ji je težko pozdravil, posušil v treh dneh.

BOJANA LUŽAR

Gospa BOJANA, ki je po poklicu profesorica, je z uporabo terapije Elixor veliko bolj umirjena in strpna, tako doma kot do učencev v šoli. Veliko bolje spi in se zbudja spočita. Z uporabo terapije je v osmih mesecih izgubila 15 kg in tudi struktura kože na stegnih (celulit) se ji je močno popravila. Pravi, da si zdaj zna vzeti čas za sebe. Terapijo uporablja dvakrat dnevno in si tega ne dovoli vzeti.
bojana-luzar_t

SILVANA IN ALBERT ŠKABAR

silvana-in-albert-škabar_k_t

Gospa SILVANA je imela vseskozi težave s prebavo. Redno je morala uporabljati razna odvajala. Odkar uporablja terapijo Elixor, so se težave s prebavo uredile in posledično čuti tudi odlično splošno počutje. Pravi, da je veliko bolj umirjena.

Gospoda ALBERTA so pestile hude težave s hernijo več kot 20 let. Trikrat na dan je jemal protibolečinske tablete (120 mg). Kadar so bile bolečine neznosne in tudi močne protibolečinske tablete niso pomagale, je bil sprejet v bolnišnico (Valdoltra). Imel je tudi omejite pri dvigovanju teže na 2 kg. Po osmih mesecih uporabe terapije Elixor gospod ne jemlje nobenih tablet več in opravlja vsa fizična dela.

Zakonca Škabar terapijo priporočata vsem svojim znancem in prijateljem.

JOŽEFA VIDMAR

Gospa je trpela za simptomom parkinsonove bolezni – tresavico rok. Zdravnik ji  je predpisal zdravila, ki so imela veliko stranskih učinkov. Gospa se je sprijaznila z boleznijo in s tem, da se bo tresla.  Po osmih mesecih redne uporabe terapije Elixor se gospe roke ne tresejo več in tudi splošno počutje je veliko boljše.
jozefa-vidmar_t

MOJCA BRAČKO

mojca-bracko_t

Profesorica športne vzgoje – športnica gimnastičarka, ki je morala zaradi športnih poškodb prenehati s treniranjem.

Z uporabo terapije so prenehale kronične bolečine v vratu, hrbtu in sklepih, ki so bile posledice treningov in športnih poškodb. Odkar uporablja terapijo, je bolj spočita in umirjena. Imela je motnje spanja, ki so z uporabo terapije izzvenele.

Mojca Bračko pravi, da je nakup Elixor terapije najboljša naložba, kar jih je naredila in je neprecenljive vrednosti. Podpira jo pri vseh stvareh, kjer je prešibka. Terapija je preventiva za vzdrževanje zdravja.