KAKO POMAGA TERAPIJA ELIXOR


 

KAKO POMAGA TERAPIJA ELIXOR?

Danes poznamo resnico, ki je podprta s strani na stotine strokovnih mnenj in raziskav, na podlagi katere stoji v ozadju hudih bolezni današnjega časa, prav kronično pomanjkanje kisika. Vsi vemo, da ne moremo živeti brez kisika! Kisik je nepogrešljiv za življenje, za proces biološke oksidacije. Nizka vsebnost kisika v telesnih tkivih zagotovo kaže na težave in je temelj ter vzrok skoraj vsake bolezni.

Zakaj je pomembna raven kisika?

Osnovna funkcija krvi je zagotavljanje hranilnih snovi organom in tkivom. Prav zaradi teh hranilnih snovi so naši organi in tkiva sposobni pravilno delovati. Vse to pa ni pomembno le na znotraj, saj je zdravje naših mišic, kosti, nohtov, celo las in kože odvisno od primernega dotoka krvi. Pomanjkanje kisika lahko vodi do motenj v koncentraciji in do zaspanosti. Lahko vpliva negativno na vid, na delovanje srca in ledvic. Dolžina našega žilnega sistema je približno 100 000 km. S to razdaljo bi lahko celo dvakrat obkrožili zemljo ob ekvatorju. En kvadratni centimeter kože omreži 1 meter dolgo ožilje, zato sploh ni čudno, da mu moramo posvečati ustrezno pozornost.

Kako?

Z rednim merjenjem saturacije kisika v krvi!

Oskrbo organizma s kisikom lahko najbolje izmerimo na podlagi vsebnosti kisika, ki se nahaja v krvi. Pri zdravem človeku je ta vrednost 99%, pri povprečnem pa od 96 do 98%. Pri osebah z različnimi boleznimi ali pomanjkanjem energije je to običajno 89-95%. Če saturacija kisika v krvi ne doseže 99%, potem organizem konstantno trpi za pomanjkanje kisika, česar rezultat je, da določen del celic deluje s premajhno aktivnostjo. Saturacija kisika v našem organizmu se lahko izmeri s pulznim oksimetrom, ki se nastavi na prst.


PREDNOSTI USTREZNE SATURACIJE KISIKA:

  • Izboljša se splošno počutje
  • Energetizira
  • Povečuje se sposobnost koncentracije
  • Pospešijo se presnovni procesi organizma
  • Poveča se vzdržljivost, športna zmogljivost; prepreči ali ublaži se vnetje mišic
  • Skrajša se čas okrevanja po bolezni
  • Nekatere vrste bolečin se lahko ublažijo ali popolnoma izginejo (npr. migrena itd). Če primanjkuje kisika, lahko nastopi vrtoglavica, šumenje v ušesih ali oslabitev udov.

Dostavo kisika k celicam zagotavljajo rdeče krvne celice. Rdeče krvne celice, ki se zlepijo, dostavljajo veliko manj kisika, kot drugače. Kri, ki je bogata s kisikom, je manj gosta in teče brez težav, ker so rdeče krvničke majhne in gibčne. Če celice, ki zagotavljajo osnovne funkcije, dobijo manj kisika, potem obstaja velika verjetnost, da se v organizmu razvije katera od bolezni. Na učinek magnetne terapije Elixor, se rdeče krvne celic razdvojijo in so tako sposobne nase vezati veliko več kisika. V kapilarnih žilah, ki se s pomočjo zdravljenja z magnetno terapijo razširijo, s kisikom polna kri energetizira celotno telo, kar ima blagodejen vpliv na počutje in na vse fiziološke funkcije telesa.

Konstantna utrujenost, potrtost, brezvoljnost so običajno prvi znaki izoblikovanja različnih bolezni in simptomov. Z uporabo pulzno magnetne terapije bo organizem bolj energičen, poveča se učinkovitost, boljše bo počutje, in učinkovitejši proces samozdravljenja. Kapilarne žile se na vpliv magnetne frekvence pričnejo elastično premikati, kar pa zagotavlja boljšo prekrvavljenost  kapilar, tako kisik in hranilne snovi učinkoviteje dosežejo celice.

Magnetna intenzivnost zemlje se je v zadnjih letih zaskrbljujoče zmanjšala, kar pa po mnenju raziskovalcev lahko pripomore k razvoju različnih bolezni. Ta naraven elektromagnetni medij nam zagotavlja pulzno magnetna terapija Elixor. Kombinacija magnetnega polja in frekvence aktivira delovanje celic, zaradi tega se žile razširijo, pretok krvi se izboljša, in s pomočjo tega dobijo naše celice kakovostno in zadostno količino kisika ter hranilnih snovi. Magnetna energija prodre skozi površino telesa v krvni obtok, zahvaljujoč temu se žile razširijo in s pomočjo  krvnega obtoka hranilne snovi in kisik lahko prodrejo do vsake celice. Tako do lasnih žil – kapilar, prispe tudi več življenjsko pomembnih snovi (encimi, hormoni, vitamini, minerali, itd), terapija pa olajša oz. pripomore tudi k odstranitvi nakopičenih balastnih snovi.