NAŠE PRIREDITVE


II. Polovični maraton Fantoma – 3. SEPTEMBER 2016

Letos se je ponovno pod okriljem Fantoma organiziral II. Polovični maraton Fantoma, na  katerem je bila prisotna tudi naša ekipa ELIXOR. Gostiteljica dogodka je bila prijetna  obmejna vasica na Poljskem, Kurów.

Skupna dolžina poti, po kateri je potekalo tekmovanje v polovičnem maratonskem teku, je zajemala 21 km, po raznolikih gorskih in gozdnih poteh, začinjenih z resnično lepim razgledom. Na samem dogodku so se lahko izkazali tudi otroci, ki radi tečejo, ter navdušenci nordijske hoje. Prizorišče tekmovanja je ponujalo idealno okolje za družinske piknike, kjer so se tudi otroci lahko prijetno zabavali.

Tekmovalci so pred in po maratonu imeli v šotoru ELIXOR možnost osvežitve, ter brezplačno regeneracijo s pomočjo terapije Elixor. V času maratona, pa smo v šotoru ELIXOR omogočili zanimajočim se obiskovalcem, ki jih je na naše veselje bilo veliko, različne terapevtske tretmaje in opravili tudi nekaj meritev v zvezi z zdravjem.

Zmagovalca tekmovanja, Bartosz Gorczyca je Elixor obdaril s pulzno magnetno terapijo Elixor.


BOGRAČFEST, LENDAVA – 27. avgust 2016

SKUPINA ELIXOR se je v Lendavi prvič udeležila Bogračfesta, največjega tekmovanja v kuhanju bograča v Sloveniji, ki ga v starem mestnem jedru Lendave, med zgodovinskimi kulisami meščanskih  hiš in ob vznožju slikovitih lendavskih vinogradov, pripravljajo vsako leto avgusta, že 15 let.  Tekmovanja se je udeležilo 91 ekip iz Slovenije, Madžarske in Hrvaške, vključno z našo ekipo Elixor, ki je imela slogan »Tukaj kuhamo zdravje!«

Ker je zdravje za ELIXOR velika vrednota, zato naši sodelavci niso bili brez dela niti v času festivala. Na naši stojnici smo opravili brezplačne meritve okrog 200 obiskovalcem. Poleg okusno pripravljene hrane in spodbujanja k zdravju, pa zaposlenim Elixor ni manjkalo niti dobre volje, kar razkrivajo tudi posnetki.