TERAPIJA ELIXOR PROFESSIONALPulzno Magnetna terapija Elixor Professional
se je porodila, kot rezultat obsežnih raziskav in študij mednarodno priznanih zdravnikov. Naprava, ki je bila prvotno namenjen za uporabo v bolnišnicah, se lahko v današnjem času enostavno in udobno uporablja tudi na domu pod ustreznim strokovnim nadzorom.

kako-uporabljati-elixor-divine

Terapija Elixor je tak dopolnilni, komplementarni pripomoček, z uporabo katere se lahko stimulira preskrba krvi organizma, s pomočjo krepitve krvnega obtoka, s tem pa je mogoče optimizirati raven kisika v telesu. V kolikor pride v naše organe dovolj hranilnih snovi in kisika, je mogoče zagotoviti pravilno delovanje le teh, v danem primeru celo obnoviti.


KATERI JE VENDARLE NAŠ NAJPOMEMBNEJŠI ORGAN?

Srce? Možgani? Pljuča? Nobeno od teh ne more delovati brez kisika. Kri dostavlja življenjsko pomemben kisik preko mreže različno velikih žil do naših organov, katere med seboj povezuje sistem obtočil. Do celic dostavlja hranilne snovi in kisik, končne proizvode presnove, ogljikov dioksid pa odstrani iz njih. Ker kri teče skozi ožilje in tako priteče na pravo mesto (v najboljšem primeru), zato je vzdrževanje našega žilnega sistema ključnega pomena. Kljub temu se zelo malo ljudi zaveda stanja svojega ožilja, največkrat dajejo poudarek le na težave danih organov. Vendar pa se lahko procesi samozdravljenja organizma aktivirajo prav s pomočjo primernih impulzov.

NAČELO DELOVANJA TERAPIJE ELIXOR

Z zavestnim dopolnjevanjem optimalnega magnetnega polja se lahko inducirajo pozitivne spremembe tako na ravni tkiva, celic, membrane, kot znotraj celični ravni. Pulzno elektromagnetno polje, umetno pridobljeno s terapijo Elixor, ima pozitivne učinke na naravne biološke procese, česar rezultat je pospešitev presnovnih procesov znotraj in zunaj celice.

Naprava ELIXOR PROFESSIONAL razpolaga z edinstvenimi, specialnimi signali. Poseben mehanizem delovanja daje izoblikovanje primernih struktur signalov, na podlagi kombinacije pulzirajočega sinusnega vala in posameznih oblik signalov.

Na krmilni napravi Elixor je mogoče nastavi 10 programov, različnih frekvenc in intenzivnosti. Poleg tega ima tudi hitro tipko, s pomočjo katere je mogoče v naprej nastaviti 3 različne programe za hitro in udobno upravljanje. Krmilna naprava ima dva vhoda, ki omogočata priklop dveh ločenih aplikatorjev hkrati, in s tem daje možnost opravljanja terapije istočasno dvem osebam. Aplikator v velikosti blazine je primeren za zdravljenje celotnega telesa hkrati. Je kompaktna, enostavno zložljiva in prenosljiva, z minimalnim potrebnim vzdrževanjem.

ZAKAJ IZBRATI TERAPIJO ELIXOR?

Zdravljenje s pulzno magnetno terapijo Elixor podpira imunski sistem telesa in regulacijo samozdravljenja, ki so bistvenega pomena pri vseh boleznih. Učinek terapije je odvisen od mnogih dejavnikov, ki se lahko razlikujejo od  posameznika do posameznika. Prav zaradi tega želimo izvzeti tiste učinke, ki so bili dokumentirani, kot rezultati povratnih informacij okrog 5.000 zdravljenih strank s terapijo Elixor.

V kolikor se naprave pulzno magnetnih terapij uporabljajo pravilno, je resnično mogoče opaziti veliko pozitivnih učinkov.

Nekateri pozitivni učinki zdravljenja s terapijo Elixor, o katerih so poročali naši pacienti:

 • Protivnetni učinki (npr. zglobi), revmatizem
 • Učinkovito zdravljenje zlomov kosti, ki se niso celili
 • Pospeševanje regeneracije
 • Omilitev bolečin
 • Krepitev imunskega sistema, kronična utrujenost
 • Lajšanje zapletov sladkorne bolezni
 • Regeneracija hrustanca in kosti
 • Normalizacija srčnega utripa
 • Razstrupljanje
 • Normalizacija krvnega tlaka
 • Boljše počutje, prijeten spanec, itd.