POSTOPEK ZDRAVLJENJA


KAKO POTEKA PULZNA MAGNETNA TERAPIJA?

Med terapijo se oseba, pri kateri se izvaja terapija, uleže na pulzno magnetno blazino. Za terapijo ni potrebnih posebnih priprav, niti se ni treba sleči. Priporočljivo je odstraniti nakit in kovinske predmete, elektronske naprave in mobilne telefone pa je treba oddaljiti od naprave.

Na krmilni enoti nastavimo in zaženemo želeni program, s katerim želimo vplivati na morebitne težave osebe, ki je na terapiji. Izvajanje terapije je lahko dolgo od 8 do 40 minut, najbolj pogosto pa traja od 10 do 25 minut.
Med terapijo ne prihaja do neprijetnih občutkov, postopek je popolnoma neboleč. Najpogosteje se občutita prijetna toplota in mravljinčenje, ki se pojavita kot učinka pulznega magnetnega polja.

Po terapiji velika večina poroča o povečani količini energije in boljšem splošnem počutju. Veliko jih presenečenih doživi, da se jim bolečine znatno zmanjšajo že po nekaj terapijah.

Za izboljševanje splošnega počutja je dovolj že uporaba enkrat na teden po 10 do 15 minut. Vendar pa pulzna magnetna terapija svoj dejanski učinek doseže ob redni uporabi.

Merljivi učinki se pri težavah s prekrvavitvijo najpogosteje pojavijo po 30 ali več terapijah. Pri boleznih srca in ožilja se rezultati pojavijo le pri dolgotrajni in redni terapiji, seveda ob nadaljnjem jemanju morebitnih zdravil in ob ustreznem življenjskem slogu.

Terapija je idealna za dosego boljšega zdravja in vitalnosti ter njune ohranitve, poleg tega je koristna tudi pri različnih bolečinah in bolezenskih stanjih.

Določene tipe terapije Elixor smo poleg uporabe v bolnišnicah in terapevstkih centrih razvili tudi za uporabo na domu. Na ta način (po ustreznih napotkih) se lahko z namenom doseganja hitrih, udobnih in dolgoročnih rezultatov terapija na domu uporablja brez nadzora strokovnega osebja.


POMEMBNO!

Terapija je lahko učinkovita tudi na kratek rok, vendar pa se trajni rezultati dosegajo le ob dolgoročni in redni uporabi.