PREDSTAVITEV


Elixor Medical GROUP

»Sodoben pristop k zdravju«

Delujemo v okviru diagnostičnega medicinskega centra Elixor Medical, v katerem izvajamo diagnostiko s termokamero, sodobno pulzno magnetno terapijo, fizioterapijo in rehabilitacijo po nevroloških poškodbah ter druge terapevtske programe. Vsi programi so prilagojeni potrebam posameznika. Namenjeni so preprečevanju in zdravljenju različnih zdravstvenih težav ter izboljšanju splošnega psiho-fizičnega počutja. Vsi naši programi so lahko tudi komplementarna oblika odpravljanja zdravstvenih težav in lahko skupaj z uradnimi oblikami zdravljenja  pripomorejo k uspešnim rezultatom in hitrejšemu okrevanju.

Terapija Elixor se v medicini uporablja kot podporna terapija za različna bolezenska stanja in krepitev odpornosti. Na slovenskem trgu pa sta pripomočka na voljo tudi za domačo uporabo. Pulzna magnetna terapija Elixor temelji na izsledkih dolgoletnih raziskav mednarodnih strokovnjakov z različnih področij znanosti in predstavlja sodobno in učinkovito obliko zdravljenja. Celice se z magnetnimi impulzi zaradi spodbujanja mikrocirkulacije in prekrvavitve obnavljajo hitreje, kar pomeni splošne pozitivne fiziološke učinke, saj pulzno polje vpliva na obnovo vseh skupin tkiv v našem organizmu. Tako se na naraven način odpravljajo vzroki in bolečine vse od kostno-mišičnih do živčnih obolenj.

Prizadevamo si, da k zdravju pristopamo na naraven način, ob tem pa upoštevamo edinstvenost posameznika. Verjamemo, da lahko s sodobnimi dognanji znanosti in s pomočjo poznavanja zakonitosti delovanja narave ohranimo vitalnost posameznika in lajšamo težave različnih bolezenskih stanj.

elixor-medical-nebo