ZAKAJ UPORABLJATI TERAPIJO ELIXOR?


ZAKAJ UPORABLJATI TERAPIJO ELIXOR?

Z uporabo pulzno magnetne terapije ELIXOR se lahko preprečijo številne bolezni. Pri že izoblikovanih težavah, se v mnogih primerih lahko zmanjša ali celo popolnoma izloči jemanje zdravil (pod zdravniškim nadzorom), s čimer se izognemo številnim škodljivim stranskim učinkom.

S pulzno elektromagnetno terapijo lahko razširimo zožene kapilare, ki jih s tabletami, zdravili ni mogoče, saj bi morale prav po tistih – delno, ali popolnoma zamašenih žilah potovati hranilne snovi. Ker srce pri tem izvaja manjši napor, je sposobno z veliko manj napora in sile potiskat kri skozi kapilare v celice. Terapija se lahko uporablja tudi ob zdravljenju z zdravili, kajti spodbuja učinek le tega, saj se skozi razširjene žile lahko zdravila lažje predelajo.

Elektromagnetna terapija nima pomembno vlogo le pri učinkovitem zdravljenju bolezni, ampak tudi pri izboljšanju in ohranjanju splošnega zdravstvenega stanja. Z zagonom regeneracijskih procesov, lahko dosežemo popolno ali delno ozdravitev pri najrazličnejših boleznih, kot so: težave s prekrvavitvijo, motnje pri pretoku krvi, migrene, nevrološke bolezni, bolezni gibal (osteoporoza, revmatska obolenja, obrabe, hernija diska, itd.), ginekološke težave, prebavila, presnovne motnje, težko celjenje ran. Športniki, tudi vrhunski športniki uporabljajo pulzno magnetno terapijo za povečanje svoje učinkovitosti in regeneracijo po fizičnem naporu.

Pulzno magnetna terapija Elixor je razvita za domačo uporabo, tako jo lahko vsakdo uporablja, v kolikor je od danega strokovnega osebja prejel ustrezna navodila. Poleg tega pulzno magnetno terapijo uporabljajo tudi v bolnišnicah, v rehabilitacijah, wellness centrih, tako kozmetičarji, kot dermatologi, kajti terapija je razen pri nekaterih kontraindikacijah (velja za nekatere konkretne primere), namenjena vsakomur.

MAGNETNA TERAPIJA ELIXOR:

  • Energetizira
  • Regenerira
  • Krepi imunski sistem
  • Stopnjuje učinkovitost
  • Izboljšuje splošno počutje
  • Povečuje sposobnost koncentracije

Za komplementarne – brez zdravil – dopolnilne terapije večina ljudi postane odprtih le takrat, ko se jim po dolgotrajnem zdravljenju simptomov zdravstveno stanje ne izboljša, ali pa se le to celo poslabša. Te metode bi bilo dobro pričeti uporabljati pravočasno, še pred razvojem resnejših težav, v kombinaciji s tradicionalnim zdravljenjem ali kot samostojno zdravljenje, še pred pojavom hujših bolezni.